Érjünk el közös eredményeket!

Szolgáltatásaink

Cégünk számára a partnereink sikerei a legnagyobb elismerés, mert azt jelenti, hogy amit IT oldalon hozzátudtunk tenni az előre segítette őket.

Célunk, hogy partnereink a leghatékonyabban tudják használni az IT infrastruktúra előnyeit, ezért nem csak rendszermérnököknek, hanem vezetőnek és döntéshozóknak is tartunk konzultációkat, így folyamatosan láthatják milyen lehetőségek használhatók ki a folyamatosan fejlesztett rendszerekből. Cégünk így a jelenkor legfontosabb informatikai rendszereiben tud fejlesztési javaslatokat, iránymutatásokat adni.

Partnereink számára teljes körű eszközbeszerzést, fejlesztést, cseremegoldásokat biztosítunk. Informatikai eszközökkel ne kelljen a döntéshozatalnak foglalkoznia, folyamatos készlet nyilvántartást, eszköz leltárt tartunk az általunk üzemeltetett és beszerzett eszközökről. Ennek köszönhetően folyamatosan nyilván lehet követni, az éppen rendelkezésre álló eszközparkot és amortizációs listákat. Ebben nagyvállalati szoftverek segítik a hatékony munkavégzésünket.

Cégünk, egyik legfontosabb alappilére a Microsoft-os technológiák nemzetközileg minősített csapata. Így partnereink számára a legprofesszionálisabb szaktudást tudjuk biztosítani, ennek fenntartása érdekében a minősítések évről évre történő megújítása is az üzemeltetés része. KKV szektortól az Enterprise szintű vállalatokig rendelkezünk tapasztalattal és szaktudással. Támogatjuk partnereink számára az On-Premises és a Cloud alapú rendszereket is.

Cégünk harmadik alappilére az informatikai oktatás, melynek a legfőbb irányvonala a Microsoft-os technológiák, legyen szó kezdő – haladó vagy éppen expert képzésről. Csapatunk több mint 10 éves oktatói múlttal és hivatalos Microsoft oktatói minősítéssel is rendelkeznek. Így a partnereink számára nem csak az infrastruktúra üzemeltetésben tudjuk őket megfelelően segíteni, hanem a szakembereiknek folyamatos képzéseket is tudunk biztosítani.

Cégünk második alappillére a számítógépes hálózatok építése, tervezése és üzemeltetése. Specialitásunk a tűzfal és vezeték nélküli rendszerek. Fejlesztési szinten is, több gyártóval kapcsolatban állunk, hogy az ügyfeleink felmerülő igényeit minél, szélesebb körben teljesíteni tudjuk. Ehhez mindig megkeressük a partnereink profiljához illő legjobb és leghatékonyabb megoldásokat. Legyen szó home-office vagy éppen csak vezeték nélküli megoldásról.

Cégünk folyamatosan nyitott azokra a lehetőségekre, amelyek segítségével a jelenlegi, és leendő partnereink számára a legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani. Ennek folyományaként több társtechnológiában jártas partnereinkkel közösen veszünk részt, komplexebb nagyobb kihívásokat igénylő projektekben, így több irányból is megtalálhatjuk a megoldásokat. A technológiai újdonságokra mindig vevők vagyunk.