Üdvözlünk a BOSCO-IT CONSULTING Bt.-nél!

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonú BOSCO-IT CONSULTING, a hazai kis- és közép vállalkozások számára biztosít oktatási és konzultációs termék portfoliót. Összeszokott fiatalos, jó kedélyű, szerteágazó tudással és kapcsolatrendszerrel rendelkező csapat, mely dinamikusan, gyorsan és pontosan oldja meg az ügyfélköreink (egyéni és vállalati ügyfelek) folyamatosan növekvő igényeit. A rendszerépítéstől kezdődően, a rendszer használatához kellő és megfelelő oktatáson keresztül a teljes átadásig segítjük partnereinket. Igény esetén az elkészített rendszert professzionális tudásunknak megfelelően, zökkenő mentesen üzemeltetjük. Legyen szó akár Microsoft vagy Linux alapú rendszerekről, felhős technológiákról, vagy virtualizációs megoldásokról.

A legfontosabb számunkra, hogy a csapatunk mindig rendelkezzen a megfelelő gyártói minősítésekkel, erre azért van szükségünk, hogy így tudjuk az ügyfeleink számára igazolni, hogy mindig a legfrissebb és naprakész információkat kapják, a felmerült igényeink megoldásához.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az ügyfeleinkkel, mindig előre jelezzük, ha valamilyen technológia segítheti a cégük fejlődését. Javaslatokat teszünk az újdonságokra, felkészítjük és oktatjuk őket a megfelelő és egyben produktív használatra.

Amennyiben szüksége vagy gyors és jól működő rendszerekre, akkor keressen meg minket az az elérhetőségeinken, és tervezzük meg az Ön üzleti modellének a legmegfelelőbb, költséghatékony megoldást.

  • Informatikai szaktanácsadás
  • Szerverüzemeltetés
  • Informatikai hálózatépítés és üzemeltetés
  • Eszközbeszerzés és nyilvántartás
  • Oktatás
  • Megoldások és együttműködés

 

Kapcsolat

Minősítések

Számunkra a gyártói minősítések a legfontosabbak, amelyket előszeretettel gyűjtünk, ezzel is bizonyítva önmagunk felé, hogy az adott technológiai témát kellően ismerjük és folyamatosan naprakész tudással támogatjuk.

Kihelyezett rendszergazda

Amennyiben adott partnerünk számára nehéz ellátni a helyi üzemeltetési feladatokat, úgy abban az esetben biztosítunk számukra kihelyezett rendszergazdákat akik segítik illetve kisegítik a helyi IT csapatot.

Távfelügyelet

Fókuszunk a távfelügyelet felé terelődik, ami annak köszönhető, hogy a jelenkor technológiái ezeket a lehetőségeket maximálisan elősegítik és támogatják.

Légy részese a sikernek!

Ismerj meg minket!

150

Boldog partner

300

Befejezett project

1000

Üzleti megoldás

Tevékenységek és készésgek.

Ismerd meg tevékenységeinket és képességeinket.

Cégünk csapata, több éves oktatói és üzemeltetői múlttal rendelkezik. Legyen szó VMware-es virtualizációs környezetről, vagy éppenséggel a Microsoft-os Hyper-V-t állítjuk szembe egymással. Nem aggódunk ha felhő alapú rendszerrel vagy on-premises rendszerrel kerülünk kapcsolatba. Mind a kettő megoldást folyamatosan üzemeltetjük, fejlesztjük és támogatjuk partnereinknél. Szeretjük a nagyvállalati rendszereket menedzselni System Center-en keresztül, nem okoz gondot sem az 100-200 fős sem a több 1000-es környezet sem. Folyamatosan oktatjuk ezeket a rendszereket, ezáltal napra készek vagyunk az újdonságokból, és azok bevezetéséből. Szeretjük a komolyabb biztonsági feladatokat, legyen szó központosított MBAM megoldásokról, oprendszer és szoftver telepítési lehetőségekről. Nem rettenünk el ha meg kell írni egy több száz vagy ezer soros scriptet, aminek köszönhetően az adott szervezet automatizálhatja a folyamatait.

Microsoft
100%
Cisco Systems
98%
WMware
95%
ESET
94%
Veeam
92%
Ubiquiti
90%
Fortigate
85%
CentOS
80%
Juniper Networks
70%
Gyerünk érjük el közösen a sikereket!

BOSCO-IT CONSULTING Bt.

Magyarországi és nemzetközi kis- és középvállalatok számára, országhatárokon átívelő együttműködés.

Légy a partnerünk

Mindig készek vagyunk segíteni!

Csapatunk

“A tudás megszerzésével sem tűnnek el a csodák és a rejtélyek a világunkból. Mindig lesznek újabb felfedezendő titkok.”

(Anain Nin)

Ügyvezető

Bocsó Dénes

bocso.denes@bosco-it.hu

(+36) 30 313 8944

Rendszermérnök

Perényi Dénes

IT Consultant

Bocsó László

bocso.laszlo@bosco-it.hu

(+36) 30 411 4675

MCT,MCSE,VCP,NSE