BOSCO-IT oktatási módszertana

Oktatási portfóliónk legfőbb irányvonala a Microsoft-os technológiák, melyeket akár otthon kényelmesen saját tempójában sajátíthatja el. Kihasználjuk a felhő adta lehetőségeket, az Online anyagok tárolására és onnan video formájában való elérésére, melynek a működését a Microsoft-os adatközpont biztosítja, mi a tudást adjuk Önök az idejüket, cserébe megismerkedhetnek a legújabb technológiákkal, az új fejlesztésekkel és irányvonalakkal. Oktatásunk egyik alap köve, hogy mindig rendelkeznünk kell a legfrissebb és megfelelő gyártói minősítésekkel, így tényleg mindig a legfrissebb információkat kapják hallgatóink. A technológai partnereinknek köszönhetően, elérhetővé váltak egyes speciális témakörök is a kínálatunkban, melyek a piaci trendeknek megfelelően naprakészen is vannak tartva.

Érdeklődjön elérhető tanfolyamainkról a tanfolyam@bosco-it.hu-n, és küldünk Önöknek részletes információs tervet, hogy miről is lesz szó és elérhető-e már Online formában is. Amennyiben már tudja, hogy szüksége van valamilyen gyártói minősítésre: MCP, MCSA, MCSE akkor jelezze és ennek megfelelően – igény esetén – oktatási roadmap-et is készítünk, merre érdemes elindulnia.

A képzéseket Online illetve Tantermi formában tartjuk hallgatóink számára, az Online képzés előnye, hogy kényelmesen, otthonról előre tervezetten lehet haladni. A tanulást segítik külön a tanfolyamokhoz készült dokumentációk, melyek célírányosan segítik a hallgatókat a tudás megszerzésében. Ezeket szabadon felhasználhatják és a későbbi vizsgázások során hasznos kiinduló pontot adhatnak. Az oktatáshoz tartozó tanfolyami környezetek dedikált szerverparkokban vannak elhelyezve, ahol nem akadály a hálózati és a szerver erőforrás. Labor környezeteink egységesen SSD-s fizikai szervereken vannak elhelyezve ezáltal valós eszközökön végezhetőek a gyakorlatok.

Rugalmasság

Legyen szó tantermi vagy online kézpésről, időpontról vagy éppen helyszínről. Élünk a felhő szolgáltatások adta lehetőségekkel.

Mindenben az Önök számára a legegyszerűbb utat keressük, hogy a napi munkavégézés ne legyen korlátozva.

Naprakészség

Mindig lépést tartunk a technológiai fejlődéssel és iránymutatásokkal. Azonnal elkezdjük használni és bevezetni az új termékeket.

Fontos számunkra, hogy a naprakészség alá is legyen támasztva, ehhez párosul, hogy minden szakembernek a legfrissebb gyártói minősítésekkel kell rendelkeznie.

Gyakorlatorientáltság

Számunkra mindig a legfontosabb, hogy a használható trükköket, gyakorlatokon keresztül sajátítsák el hallgatóink.

Gyakorlatorientáltság, ami az oktatási módszertanunk egyik alapköve, azon is alapúl, hogy minden megvalósításhoz legalább kettő útat mutatunk, amin keresztül az adott probléma sikeresen orvosolható.

Érthetőség

Tisztán és lényegretörően. Fontosabb részek kiemelése és közérhetően való átadása a hallgatók számára.

Érthetően és világosan. A lényeg sokszor az egyszerűségben van.

Tantermi tanfolyamok

A Windows Szerverek teljes palettájától a System Centerig, minden ami a Microsoft-os rendszerek üzemeltetéséig kell, azok elérhetőek kínálatunkban! Az oktatást Microsoft Certified Trainer-ek (MCT)-k tartják, akik rendelkeznek a megfelelő hivatalos minősítésekkel is.

A tanfolyamokról illetve a személyre szabott tantervekről a tanfolyam@bosco-it.hu címen kérhet további információkat. Köszönjük!

A feltüntett árak nettó árak, az áfa-t nem tartalmazzák. Az árak egy fő-re vonatkoznak. Csoportos megrendelés esetén kérje ajánlatunkat. Magánszemélyek megrendelése esetén a feltüntetett árak Bruttó árak.

Miért mi?

   • Lelkesek vagyunk, mindig a hallgatót tartjuk szemelőtt.
   • Napi munkavégzésünk során összegyűjtött trükköket osztjuk meg.
   • A munkánk a hobbink. Folyamatosan ezzel foglalkozunk.
   • Legfontosabb célunk, hogy fejlődjünk és minél jobbak legyünk.
   • Mi nem csak oktatunk, meg is tanítjuk. Szeretjük a valós gyakorlati példákat.
   • Fontos számunkra, hogy a társ technológiákban is széleskörűen jártasak legyünk.

Hallgatóink mondták

Az eddigi legképzettebb / profibb oktató!

Hallgató

Nem publikus 🙂

Hallgató

Nagyon érdekes előadás, jól felépített tanfolyam. Köszönöm!

Hallgató

Köszönöm, hogy itt lehettem!

Hallgató

Az oktató nagyon felkészült, rengeteg tudást adott át.

Hallgató

Kiváló, magasszinvonalú volt a training!

Hallgató