Fordítási portfolóink leglényegesebb két pillére, a Minőség és a Pontos fordítás.

Fordítási partnerünk, több mint 12 évig ISO 9001 minőségügyi rendszerben dolgozott, részt vett annak nagyvállalati bevezetésében, fordításában és fenntartásában. Ennek következményeként elmondható: Tudjuk, hogy mit és mennyit jelent a minőség – a Vevői igény korlátlan és maximális kielégítése. Ez az egyik legfontosabb Minőségbeli alapelvünk.

Pontos fordítás a másik legfontosabb alapelem: A határidők pontos betartása. Semmi nem állhat az Ön által igényelt határidőre történő teljesítés útjába.

Ezért is fordítás rendelésekor kérjük vegye figyelembe, hogy naponta 8 – 12 oldal fordítása lehetséges. Fontos megjegyeznünk, hogy sok fordító irodával ellentétben a szóközökért nem számítunk fel külön díjat, valamint mindig a forrásnyelvi dokumentum alapján számoljuk a karaktereket. Így nem érheti meglepetés, előre pontosan kiszámíthatóak a költésgek.

Garancia, melyet a következők alapján vállaljuk: Több mint 18 év fordítói tapasztalat, jelentős része számítástechnikai (hardver, szoftver), műszaki, elektronikai, minőségügyi rendszerek és általános üzleti levelezések területe.

Fordítási kedvezmények:

Árkedvezmény a következő esetekben:

 • ajánlott másnak
 • honlapján biztosít egy linket oldalunkra
 • oktatási intézmény hallgatója
 • mennyiségi kedvezmény (60 0000 karaktertől)

 

Tapasztalt fordítás:

Az elmúlt 19 év alatt orvosi (EKG, röntgen)műszaki (számítástechnika, elektronika)marketingminőségügyi rendszerek és általános üzleti területen szereztem jelentős fordítói, illetve műszaki szövegírói tapasztalatokat.

A következő dokumentum típusok fordítását vállalom (részletekért kattintson a következő listaelemekre):

 • Honlapok

  Honlap fordítás

  Sok vállalat felismerte már az idegen nyelven megjelenő honlap nyújtotta előnyöket. Hiszem, hogy egy honlapnak nem csak akkor kell idegen nyelven megjelennie, ha külföldi piacok felé nyit, hanem a hazánkban működő nemzetközi cégekkel történő kommunikáció érdekében is.

  Honlapjának szövegét bármilyen formátumban elküldheti. HTML-ben maximálisan otthon vagyok, így biztos lehet az eredeti kód épségében. A fordított szöveget el tudom küldeni Önnek vagy közvetlenül honlapja készítőjének.

 • Használati utasítások, prospektusok, reklámanyagok, könyvek fordítása

  Használati fordítás

  Egy használati utasítás nem csak a termék megfelelő használatát teszi lehetővé, hanem biztonságot nyújt. Akár egy pár oldalas útmutató vagy egy többszáz oldalas, részletes használati utasítás – a végeredmény egy tökéletesen, eredeti formátumát megtartott dokumentum az Ön igényei szerint.

  Egy nyomtatott vagy Interneten megjelenő reklámanyag, könyv gyakran az első találkozás Ön és potenciális ügyfelei, partnerei, közönsége között. Egy megfelelően fordított anyag lehetővé teszi a termékkel, szolgáltatással kapcsolatos információ átadását.

   

 • Üzleti levelezések fordítása

  Üzleti dokumentum fordítás

  Az üzleti levelezés a kommunikáció egyik fő formája. Partnerek írásban rögzítenek ajánlatokat, megállapodásokat, reklamációkat. Különböző anyanyelvű partnerek esetében elengedhetetlen a levelek hibátlan fordítása.

  Egy üzleti levelezés vagy szerződés jó fordítása biztosíthatja, hogy munkája, befektetése partnere számára is érthető, világos.

 • Előadások, cikkek fordítása

  Előadások, cikkek fordítása

  Önnek és előadása hallgatósága számára is fontos, hogy gondolatai, mondanivalója, tisztán, érthetően és pontosan nyilvánuljanak meg.

  Ha előadása fordítását rám bízza, biztos lehet abban, hogy nem csak a nyers szöveget kapja meg, hanem az összes csatolt ábrát is (amennyiben az eredeti ábrákat biztosítani tudja).

 • Önéletrajzok fordítása

  Önéletrajzok fordítása

  Akár álláskeresés, akár munkatapasztalatának bemutatása a cél, egy megfelelően fordított önéletrajz fontos.

  Nyomtatott vagy Interneten megjelenő formátumban, lefordított önéletrajza pontosan úgy jelenik meg, ahogy Ön kívánja.

A fordításra szánt dokumentumokat bármilyen Office, Adobe PDF formátumban tudom vállalni.